20130121

How To Get a Korean Boyfriend?


Majority lah aku boleh cakap, masa aku form 2 dulu, budak-budak perempuan memang tengah mengawan gilakan abam-abam Korea. Sampai sekarang pon still ada. Okay, tak salah nak minat Korean guy ke, K-pop ke, and anything that relate to Korea. Aku sebagai budak yang cetek ilmu tentang abam-abam Korea ni, kini rasa terpanggillah untuk berkongsi satu video yang agak hilarious jugak. There are a few tips given on how to get a Korean boyfriend. Dah kenapa tiba-tiba aku share benda tak berapa nak bermanfaat ni, aku pon taktau. Tapi bagi aweks yang nak pursue study sambil mencari jodoh di Korea, bolehlah try  ;)





Lucu pulak bila aku teringatkan member2 aku yang memang gila K-pop. Aku cadangkan korang tak payah la buat yang part aegyo tu.. Meremang bulu roma doh!  What is the most important, korang mesti sampai dululah di Korea, barulah boleh teruskan misi ini, aja aja! FIGHTING!  ôヮô 

No doubt that Korean guys are cute, with their beautiful slit-eyed, white fairy skin and tallness but what else I can say, I much more prefer Malay guys who eat Budus and Belacans than Korean guys. Tapi dulu pernah jugak gua terminat kat Kim Hye Seong ni. Dululah dulu .



Kalaulah Kim Hye Seong ni berdiri sebelah gua ni.. kompem2 macam tahi cicak, sebab gua ni hitam. Like Amna used to say *pasrah* 〜(^∇^〜)(〜^∇^)〜 Haha! *gelaksorang2*



11 comments:

Khairul Nizam said...

i am "Malay" Yong Hwa.. interest? hahaha

Mijaa said...

Haha! "Malay" Yong Hwa? hmm, not bad :D

Amna for short said...
This comment has been removed by the author.
Amna for short said...

malay Yong hwa comment?pengsan..hahaha.ade jugak terselit nama gua.kalau mijaa macam tahi cicak,sy gak mcm chewing gum 10 sen satu tuhh *bunyi cengkerik :3

Mijaa said...

ehhh? krikk krikk krikk krikk -..- haha

last bloodz said...

Minat laki Korea ka?? ahhh serabut.. haha.. dok kerja dengan depa2 nie.. sakit kepala.. grr -_-

Mijaa said...

Minat sangat2 tu tak la.. awatnya serabut plak? Hahah! :D

last bloodz said...

banyak ragam.. tapi nk wat mcm mana kn boss belaka kita ya kan saja.. hehe.. satu terbaik diantara terbaik korea nie ramai pandai2.. keluaran pelajar PHD paling banyak di dunia

Mijaa said...

woaaa, yeke.. caya lah! :D
takpelah kerja tetap kerja kan :)

Cik Adek Manes said...

haha ! hillarious gyler.

Mijaa said...

tulah pasal kan :D
hard die fans je nak buat semua tu. kot.