20130225

My Soul Sisters

Dah lama tak menaip, tak ceghita apa-apa pon dalam blog ni. Actually, I went thru a lot of things a few weeks ago and this year is the most right time to re-bond my friendship with Amna Fatimah, Sharifah Syafiqah, Aisha Najwa and Aina Najeeha. But unfortunately, I can't contact my Haziqah. Di mana kamu sayang? *ni aku nak buat iklan Wanted ni!*


Okay, ini confession  yang datang dari lubuk hatiku, seumur hidup aku, inilah kawan-kawan yang terbaik yang aku ada, seriously, after them, Yusrina Che Yahya. Because all of them stay, they don't easily walk away eventho they know my ugliest side. My bestfriend and I are hilarious, yeah sometimes and I feel bad for the people who don't get to listen to our conversations and enjoy our hilariousness. But I bet most people will think that we have the same mental disorder. SERIOUSLY. We laugh at the dumbest joke all the time. We used to call each other with a 'special' name, dan yang jadi mangsa selalunya Aisha le genius tu. Haha! Kalo kau baca ni jangan marah ehh Esoh :)


Macam mana aku boleh lekat dengan 4 orang ni pon aku tak tau, padahal kiteorang betul-betul kenal hati budi masing-masing start dari form 1 sampai la form 3 and then naik form 4 semua buat haluan masing, except Amna and Aina, I've known them since we were standard 2. And  Syafiqah ; since standard 4, and Aisha; since standard 6.

So, last Friday we went to KBM for our second outing after the last time was on 121212.


from left Aina Najeeha, Amna Fatimah, Aisha Najwa and the right one, Sharifah Syafiqah.

for sure, I was the photographer, and Aina used to call me Mamarazi lol xD
Kat SAHUT pon aku Mamarazi jugak kan :3


Aisha used to make that kind of expression when she gets annoyed and Amna always been the Macho in person, she'll freaking out when I call her KOYAAA, and babbling some noises. For Aina, I don't know how to describe her, tapi.. kadang outspoken jugak Aina ni.. Contoh :
Bila ada orang amik gambar dia, dan tunjuk balik kat dia, dia akan cakap..
"Hahaha, macam orang gila doh aku tengok gambar ni" , biasa dia akan outspoken pada diri sendiri laa, so kiteorang pon iyekan saje.. takde maknanya nak sweet talks ni, puii xD

Meanwhile, Shafiqah, always been the petite girl and she loves to curhat (baca: curahan hati) kat aku ataupun Amna.. She can talks to me more than 3 hours. Haa, nampak je kecik macam tu, cerita dia laku buat novel tau :D

Amboi, bestnya describe orang kan.. Haha! Aku taktau la aku ni macam mana, tapi aku ni kira lone ranger jugak, dan kalau korang tengok dalam cerita cerita Melayu, watak watak yang jenis kalut , serabai mambai tu lebih sesuai beri kepada aku, sebab masa outing haritu, nasib 10 sen je lagi nak berlanggar dengan abang Takashima.. erk? Abang? =..=


My beautiful girls 



That was the most awkward smile plastered on my face. See that beautiful mole lady? She wanna be a doctor, and she's the genius among us. May Allah answers my BFFs' dua in making our bright future, Ameen.



My Happy Go Lucky makwe :D
See that my wishlist box on your right?  They're already in my list, Alhamdulillah.


We'll be bestfriends forever because you already know too much, loves  ت

Woi asyik lepak tempat sama je, cepat-cepatlah dapat lesen P,

"Bawa aku pergi.. pacu laju-laju, kita lari dari realiti"     ahh ceewahh \(≧∇≦)/



They are truly priceless |◔◡◉|

ohh btw aku malas la nak check grammar aku, anyone please?
Okay aku rasa ini semua poyo.

2 comments:

Amna for short said...

I don't remember mijaa how we all met ,who liked whom first or why we all get along .All I can remember is all of us always together . Kemainn kau describe aku kangg .haha! Terharu dgn entry paling awesome abad nie . Thanks for being my bff .love you girls . *wipe tears . Hilang macho aku . :3 friendship is just a word but my girls give a whole different meaning. XD. 1 entry siapp aku comment nie . Spread love . :*

Mijaa said...

Gilaaa panjang komen mung ni! Hahaha!
Saranghae Amna <3

I'll always be your girl, and if any boy mess up with your life, lemme hit him in the face *pegang kayu hoki* :D